Gratis oudercursus “Praten met Kinderen” in Amsterdam
In het kader van onderzoek biedt de Universiteit van Amsterdam ouders de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de oudercursus Praten met Kinderen. De cursus zal plaatsvinden op de Universiteit van Amsterdam, Nieuwe Achtergracht 166. Er zijn 2 groepen: groep 1 begint op dinsdag 12 maart en groep 2 begint op dinsdag 7 mei. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten en de cursustijd is 19.30-21.30 uur. Daarnaast wordt er dit jaar gestart met een online variant van de cursus, deze wordt eveneens gestart op dinsdag 7 mei.

Praten met Kinderen is erkend als effectieve oudercursus door het Nederlands Jeugdinstituut. Op dit moment doen we vervolgonderzoek naar de vorm van de cursus, is een online variant van de cursus even effectief als de reguliere variant?

We kijken ernaar uit om in maart en mei aan de slag te gaan met enthousiaste ouders. Voor meer informatie of aanmelding kunt u ons bereiken per mail (pratenmetkinderen2019@gmail.com) en of via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Vriendelijke groet,
Mariko Schulte en Dana van VlietContactformulier
Naam: *
Telefoonnummer: *
E-mail adres: *
Bericht: *